DATE: 10. juni 2023
TIME: 14:00
LOCATION: Kaffestuggu 2. etg
14:00 Mestermøte: Hans Fredrik Jacobsen & Steinar Ofsdal 10. juni 2023

Her snakker vi virkelig mestermøte! To av Norges desidert dyktigste og mest profilerte fløytespillere møtes på Kaffestuggu til en eksklusiv konsert! 

Hans Fredrik Jacobsen: folkemusiker, multiinstrumentalist, artist og komponist, kjent for sitt lange samarbeid med kona Tone Hulbækmo, og med grupper som Kalenda Maya, Secret Garden og Hulbækmo & Jacobsen familieorkester. Dette har ført til utallige musikalske prosjekter og konserter og turnéer både i Norge og verden forøvrig gjennom en 40 år lang karriere. Kom og hør Jacobsen traktere både ekte seljefløyte(r) og plastrør, og et utvalg andre fløyter.

Steinar Ofsdal
​​Siden 1967 har Steinar opptrådt som musiker på utallige scener i Norge og store deler av verden. Alene, med gitarist eller trekkspeller, med visesanger, med trio, med kvartett, med eget band – eller i band med andre. Han er professor emeritus både ved NMH og Ole Bull Akademiet, og han har komponert musikk både til film, teater, TV og radio. Steinar kan du også høre i trioen Bukkene Bruse under årets festival.


Kr. 300,-

2023 @ Røros Folk Festival / Olav L. Mjelva