Takk for en fantastisk helg!
by on juni 14, 2016 in Ukategorisert

Wow! For en fantastisk helg!!!
Det har vært en flott reise fra intrikat quiz på torsdag til stappfullt sangerhus lørdag kveld med Hovistuten, Hoven Droven og RUF – Røros UngdomsFolkband.
Årets bestillingsverk av John Ole Morken ble bedre enn bestilt. Årets mestermøte med Leif Ingvar Ranøien og Alasdair Fraser & Natalie Haas ble mer enn mesterlig.
Åpningskonserten med The Nordic Fiddler’s Bloc og Alasdair Fraser & Natalie Haas ble en kraftfull kveld der strengene fikk kjørt seg.
Vi har hatt fine matopplevelser med musikk av Magne Eggen Haugom og Kjell-Erik Eriksson, og lesket strupen på årets ølsmakingskonsert til musikk av Haas, Fraser, Hall og Mjelva.
I tillegg har vi lært opp folk i dans og spill ved hjelp av Torill Jørgensen, Rolf J. Feragen og Haas/Fraser.

Stor takk til alle frivillige i Røros Folkedanslag, Glåmos Spellmannslag og Brekken Spell- og danselag. Det hadde ikke vært mulig uten dere!
Og stor takk til våre støttespillere og samarbeidspartnere i Kulturrådet, Fond For Utøvende Kunstnere, Røros Hotell, Kaffestuggu, RørosBanken, Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk, Sør-Trøndelag fylkeskommune, Røros kommune, Røros E-verk A/S og Rådet for folkemusikk og folkedans.

Stor takk også til styringsgruppa, og spesielt Hans Petter Kvikne og Per Ivar Tamnes!

Og til slutt en MEGET stor takk til alle som kom på årets festival! Vi sees andre helga i juni i 2017!

2023 @ Røros Folk Festival / Olav L. Mjelva